BHB - Floating Hut (low budget)

Imádod a természetet és szeretnéd nyugodtan eltölteni a szabadidőd? Esetleg igényes kis vízikunyhóra vágysz? Saját horgászbirodalom? Ez minden teljesülni fog.

Fix, de mégis mobil

Az alap modellekre nem kerül motortartó, illetve kormánykiépítés, de természetesen kérhető rá. A kis úszóházakat egy motoros csónak mellé kötve könnyedén kihúzhatjuk a számunkra szimpatikus helyre. A rögzítést az általunk gyártott menetes csónakrögzítő karokkal könnyedén megoldhatjuk.

Mennyiből válhat valóra az álod?

7.250.000.- Ft-tól indul az alap (üres) úszóház ára.
Az egyénileg igényelt extrák és felszereltség függvényében változik az ára.

Pontos árat a részletek ismeretében tudok adni, de természetesen ez a modell is megvásárolható üresen, és befejezhető egyénileg.

A képen szereplő bemutató vízikunyhó is megvásárolható, kedvezményesen , az alap üres úszóház árán. 7.250.000.- Ft-ért. (Ebben az esetben a benne lévő extra mind ajándék, cserébe már nem vadi új, mivel ez az úszóház bérelhető jelenleg is az eddig megszokott módon. A bérlés részleteiről az www.onlinehajoberles.hu oldalon lehet tájékozódni.

Szállíthatóság

A súlyából eredően egy kéttengelyes hajószállítóval és egy erre alkalmas személyautóval megoldható a szállítása, illetve a vízre rakása és kivétele.