Nincs hol tárolni?

Kiskörei telephelyen való tárolás megoldható!

Téli tárolás Kiskörén

Hajó és csónak szállítás országosan

Bárhonnan - bárhová

A vállalkozás szolgáltatásai közé tartozik a csónak és hajó szállítása. Nem minden hétköznapi ember érez magában elegendő késztetést, hogy elhúzzon az autója után kötött 6m hossszú utánfutót, még akkor sem, ha rendelkezik az autója vonóhoroggal. Be kell látni, hogy egy ekkora méretű utánfutóval, már nem annyira egyszerű a közlekedés, manőverezés. Ebben az esetben bízza a szállítást gyakorlott sofőrre. Legyen az udvarról szállítás, vízrerakás, megoldjuk a fuvart.

Szállítási információk:

Telephely: Jászfényszaru (Jász-Nagykun Szolnok megye)

Alapdíj 10.000.- Ft + Fuvardíj 250-500 Ft/km (Telephelytől-telephelyig)

A szállítási díj csak a szállítást tartalmazza a megadott címre. A vízre rakás, vízről felvétel ingyenes, benne van az árban (normàl körülmények között, erre a célra kiépített sólya pályán értendő). Felrakást, lerakást a megrendelőnek kell megoldani! Emberi erőforrást nem tudunk erre a célra biztosítani. A rakomány fel illetve lerakására 30 perc áll rendelkezésre díjmentesen. 30 percen túl állásidőt számolunk fel minden megkezdett órára. A rakomány rögzítés idejét tartalmazza az ár.

Minden egyéb módon történő felrakás, lerakás külön díj ellenében lehetséges, amennyiben erre igényét előzetesen kérte és eszközeink lehetővé teszik.

A rakománynak szállítható és biztonságosan rögzíthető állapotban kell lennie! A megadott címekre ha nem lehet biztonságosan, normál körülmények között behajtani a szerelvémmyel, akkor a szállítás megtagadható, illetve addig a pontig tart. Ebben az esetben is felszámolásra kerül a teljes fuvardíj.

- Állásidő 5.000 Ft.- / óra

- Emelők használata, biztosítása felbakoláshoz 10.000.- Ft / óra

(Minden megkezdett óra felszámolásra kerül!)

További információért, részletekért hívd a 06-30-299-3224 telefonszámot!