Jogosítvány nélkül bérelhető lakóhajó, úszóház a Tisza-tavon

Ha nem vezettél még hajót, akkor béreld ki szállásként.

NTAK regisztrációs szám: NH2100123

COVID-19 információ: Felhívjuk a kedves vendégek figyelmét, hogy amennyiben a törvényi feltételek nem teszik lehetővé az április 1-i szezon megkezdését, úgy ezen időre eső foglalások átcsúsztathatóak egy másik választott időpontra (szabad helyek függvényében). Ha nem találunk megfelelő dàtumot, akkor a foglalás árát vissza lehet igényelni. (Ez kizárólag abban az esetben érvényes, ha a járványügyi intézkedések miatti korlàtozások nem engedélyezik még a szezon elkezdését)

 

Lehetőség van a lakóhajót szálláshelyként is igénybe venni. Ebben az esetben kedvezményes áron van lehetőség. Ezzel a foglalási móddal a hajóval közlekedni TILOS! KIZÁRÓLAG A KIKÖTŐ HELYÉN SZÁLLÁSHELYKÉNT LEHET IGÉNYBE VENNI.


MÁR SZÉP KÁRTYÁVAL IS LEHET FIZETNI!


A Tisza-tavon a Kiskörei Városi kikötőben található ez a kompakt méretű katamarán lakóhajó (7m x 2,5m méretű), amely horgászati illetve pihenési célra is kiváló. Maximálisan 4 fekhelyel rendelkezik! 2-3 főnek nagyon kényelmes, de 4 fővel is használható apró kompromisszumokkal.

A hajóbérlés egy egyedülálló ONLINE (viszem-hozom) bérlési rendszerben működik. Kizárólag csónakvezetési gyakorlattal rendelkező személy vezetheti a hajót! A vezetési gyakorlat hiányában kizárolag a kikötőben, szálláshelyként használható!


A lakóhajó prémium felszereltséggel rendelkezik.
Található benne:
- 2 égőfejes gáztűzhely
- Mosogató, (25L tisztavíz tartály, 25L szennyvíztartály) (induláskor, távozáskor tölteni/üríteni)
- Led LCD TV, ingyesen Tv adásokkal, USB filmlejátszással
- Minőségi beépített Hifi, 4 hangszóróval
- Led hangulatvilágítás kívül-belül és Led lámpák, reflektorok
- 2 személyes szétnyithatós kanapéágy, ami nappal ülőke

- 1 db emeletes ágy (gyerekeknek, vagy felnőttnek)
- Nagy konyhapult, szekrények, polcok

- Benti melegvízes zuhanyzó, kemping bio wc (melynek töltése, ürítése a bérlő feladata!)
- Beépített szivargyújtós aljzatok és USB csatlakozási lehetősèg telefonok töltésére
- 4 db 3m hosszú leszúrókaró a rögzítéshez

- 1 db kapás horgony

- Minden kötelező felszerelés megtalálható a hajóban!!! 4 db felnőtt mentőmellény illetve 2 gyerkek mentőmellény, illetve mentőpatkó is!!!

- 100 W napelem gondoskodik a folyamatos áramellátásról normális igénybevétel mellett

- PB gázról működő hűtő, így bàrhol biztosítva van a működése.

- Kabin elejében a kormány, váltó, gáz

- Teljesen körbe panorámás ablakok, a biztonsàgos vezetésért és kilátásért

- 13 nm járható tető, ami napozóterasz funciót is ellát.

- 2 db kisebb méretű alsó terasz

- 10nm belső kabin

- 2 db ventillátor

- Első-hátsó ajtón szúnyogháló

- 12V-os szúnyogriasztó, amely használható folyadékkal és lapkával is

- Minden ablakon sötétítő függöny

- Melegvízes gázboiler

- Digitális kijelzős Fűtés!!! (Gázolajjal üzemel, ha használni kívánja a fűtést, akkor kannában hozni kell gázolajat. A fűtés fogyasztása kb. 0,2 liter/óra)

 

Benne van még az árban:

- Gázhasználat a főzéshez, hűtőhöz, fűtéshez

- Folyékony szappan, mosogatószer

- Kotyogós kávéfőző + kávé, cukor, tejszín

- Pohár, tányér, evőeszközök, alapvető konyhai felszerelés

A hajó mozgatását egy 8 Le 4 ütemű motor végzi. Javasoljuk, hogy csak az Abádszalóki medence területén hajózzanak. Nem száguldozni van, de 5-10 km/h sebességével a horgászati és pihenési igényeket kielégíti.
Jogosítvány nélkül vezethető, DE! A hajó mérete miatt, csak csónakvezetési gyakorlattal rendelkező személy vezetheti!
A hajó KIZÁRÓLAG 21 éves kor felett bérelhető hajózási céllal!

 

Hajóként bérlésnél a Bérbevevő köteles írásban nyilatkozni, hogy tud úszni, ismeri a hajózás szabályait, továbbá az azonosító adatokkal megjelölt vízijárművet, valamint a szükséges mentőeszköz(öke)t átvette.

 

A bérleti szerződés online történik. A foglalás befizetése után, a személyes okmányok fényképét email-ben kell megküldeni az info@figyelemapontyot.hu címre. Ezután e-papír formában kapják meg a szerződést, melyet érintőképernyős telefonon tudnak majd aláírni, beküldés után már nem módosítható, időbélyeggel ellátott és hitelesített szerződés, mely teljesen egyenértékű a papír alapú szerződéssel. A bérbevevő teljes anyagi felelősséggel tartozik minden okozott kárért, melyben írásban nyilatkozik. A weboldalon leadott foglalással elfogadja a szerződési feltételeket. A szerződés pontjai alól kitérni nem lehet, a bérleti szerződés nélkül a hajó nem vehető birtokba. A bérleti szerződés aláírásának elmulasztása esetén a birtokba vétel nem lehetséges, a foglalási ár 14 naptári napon belül már nem jár vissza.


A bérlési díj NEM TARTALMAZZA az üzemanyagot! Minden bérlő hozza magával az elhasználni kívánt üzemanyag mennyiséget. A motor fogyasztása átlagosan 2-3 Liter/óra, használattól függően. KIZÁRÓLAG 100-as tiszta benzinnel üzemelhető! A 95-ös magas etanol tartalma miatt nem megengedett, mert a tömítéseket károsítja. A rossz minőségű benzin okozta károkért a bérlő anyagi felelősséggel tartozik.

A szemetet a kikötőben elhelyezett kukákba kell üríteni, illetve 30L szemeteszsákot hozzon magával, van a hajón szemeteskuka és a kikötőben pedig lehetőség a szemét kiürítésére.

A hajót mindenki köteles tiszta állapotban megőrizni. Vigyázzunk és őrizzük meg az állapotát.

A kikötő területén a parkolás ingyenes, illetve megtalálható a vizesblokk.

 

Ágyneműt, törölközőt és egyéb személyes dolgokat hozzon mindenki magával, mivel ezek nem állnak rendelkezésre. A takarítás a bérlő feladata!


A lakóhajó rendelkezik az összes kötelező felszereléssel!
FONTOS!!! Viharjelzést mindig vegyék komolyan! Erős szél esetén a kikötőből való elindulás nem javasolt (főleg elég tapasztalattal rendelkezőknek, mivel az oldalirányú szél miatt a kikötői manőverezés nagyon nehéz).
A vízen is vannak szabályok! A vízijárműt SEM lehet alkoholos vagy más tudatmódosító szer használata alatt vezetni!!!

 

A hajót kizárólag sajàt felelősségre és kártérítési kötelezettség vállalása mellett lehet csak bérbevenni.

 

Minden további információt, kezelhetőséget telefonon elmondok, illetve érdeklődjön a 06302993224 telefonszámon.

A bérlés online rendszerbe működik. Fizetés kizárólag a bankkártyás felületen illetve àtutalással, valamint SZÉP Kártyával lehetséges. A foglalási időpontokért előre telefonon tudunk egyeztetni. A bérleti szerződéshez szükség van a személyi igazolvány és lakcímkártya másolatára, amelyet emailben kell megküldeni az info@figyelemapontyot.hu címre. Ezután emailben a kapott bérleti szerződés birtokában lehet a hajóval közlekedni.


Foglalás leadásához irány a webáruház: