Hogyan néz ki egy szerkezet kész állapot?

Két úszótestre épített váz szerkezet, innen egyénileg folytatható...

Festés 2K polyuretán alapú speciális hajó festékekkel történik. A színek akár RAL színkód alapján is választható!

Hogyan néz ki egy üres lakóhajó?

Külső-belső burkolatokkal, szigetelve.

A berendezése egyéni megvalósítás alapján folytatható. A felhasznált alapanyagok nagyban befolyásolják a kész hajó árát. A feltüntetett ár az alap minőségű alapanyagokkal és egyszerű kivitelezéssel értendő.

Milyen egy kulcsra kész állapot?

Amibe csak bele kell ülni és hasznàlni!

Megálmodod és az álmaid valóra válnak. Szinte bármi megvalósítható.

Árakról

Egy alábbi részletesebb tájékoztatóban próbálom meg szemléltetni, hogy az árak miként alakulnak kivitelezés ügyileg. Ezek az árak csak irányadó árak, mivel az egyedi igények, elképzelések változhatnak illetve a jelenlegi piacon zajló piaci áremelkedések miatt sok esetben kiszámíthatatlan változások lehetnek.

A szerkezet kész, üres lakóhajó (úszóház) lehetőséget biztosít a műszaki rátermettséggel, illetve építő ambíciókkal rendelkezőknek, hogy egyénileg folytassák, rendezzék be.

De lehetőség van a teljesen kulcsra kész állapotig is, amikor csak vízre kell tenni és már menet kész is a hajó.

Íme lentebb egy kicsit részletesebb összeállítás. Üzenet írásához kattints az “Érdeklődök” gombra.

Részletezés példákkal

Az alap (legolcsóbb) katamarán lakóhajó (úszóház), 2 db úszótestre épül. 7mx2,5m kompakt méretű, így 10Le motorteljesítményig jogosítvány nélkül vezethető, illetve nem lajstromköteles, csónak kategóriába tartozik. Lehetőség van elhelyezni középen egy harmadik, korrekciós úszótestet is.

Alap úszóház üresen, szigetelve, elől, hátul ajtó, plexi ablakok. (Felár ellenében választható nyitható ablakok is, illetve akár gyári hőszigetelt ablakok is.)

A beltér lambériázva, padlózat burkolva PVC linóleum padlóval. (Egyedi igény szerint kérhető laminált parkettával illetve vízálló Vinyl padlóval is)

A hajó váz színe RAL színkód alapján választható.

A járható tető linóleum borítással felár ellenében kérhető.

Az alap áras lakóhajónál (úszóháznál) a legolcsóbb burkolatokkal és kivitelezési móddal történik a kalkuláció.


Ajánlott motorméretek:

Tisza-tavon illetve Kis-Dunán már 5-6 Le motorral is lehet vele közlekedni, de ajánlott a 8-10Le 4 ütemű, hosszú csizmás motor.

Folyóvízre (Duna-Tisza) 10Le motorteljesítmény alatt nem javasolt.

Néhány alap példa, hogyan alakulnak a költségek az alap modellnél.

Árak:

  • Alap úszóház, lakóhajó szerkezet készen 3.500.000.- Ft-tól (Innen egyénileg folytatható a berendezése és tovább építése, nem tartalmaz sem kész ablakot, ajtót, csak a vázszerkezetet, úszótesteket, semmilyen külső-belső burkolatot) (Egyedi igények kivitelezése felár ellenében történik, melyek a legvégén kerülnek kiszámolásra a többlet költségek alapján)


  • Alap úszóház üresen, FIX telepítésre 5.000.000.- Ft-tól (Ennek a modellnek az úszótestei nem alkalmasak az állandó közlekedésre, csak fixen telepített helyre, időnként odébb vontatva. Innen egyénileg folytatható a berendezése és tovább építése. Benne vannak már az ablakok, ajtók is. ) (Járható terasz tető +250.000.- Ft) (Egyedi igények kivitelezése felár ellenében történik, melyek a legvégén kerülnek kiszámolásra a többlet költségek alapján)


  • Alap katamarán lakóhajó, motor kiépítéssel 6.000.000.- Ft-tól (innen egyénileg folytatható a berendezése és tovább építése) (Járható terasz tető +250.000.- Ft) (Egyedi igények kivitelezése felár ellenében történik, melyek a legvégén kerülnek kiszámolásra a többlet költségek alapján) * A motor kiépítés tartalmazza hátul a motor felfogatást, valamint a kormány és kormányzás kiépítését. Nem tartalmazza a távkart, a hozzá tartozó bowdeneket és elektromos kábelkötegeket, mivel ezek minden motornak a saját kellékei. 


  • Normál katamarán lakóhajó, alapvető és szükséges berendezésekkel 7.000.000.- Ft-tól (Konyha, zuhany, kormányzás, alap külső-belső világítások és elektromos csomaggal, akkumulàtorral, napelemmel) (Járható terasz tető +250.000.- Ft)


  • Prémium ,kulcsra kész katamarán lakóhajó 10.000.000.- Ft-tól (Ebben már benne van az előző felszereltségi szinten felül, Led Tv, Hifi, gázbojlier, 220V inverter, mikohullámú sütő, nagyobb napelem, nagyobb akkubank, összes kötelező felszerelés, 2db bárszék, kanapé, teraszra 4 szék, asztal, horgonyok, kötélzet, oldalsó fender bóják, 2db leszúrókaró, szúnyoghálók, függönyök.

A megadott árak csak irányadó árak! A felhasznált alapanyagok nagyban változtatják a végső ár alakulását. Az egyedi tervek alapján készült hajók többletköltsége nem mindig meghatározható a tervezés legelején, ezért ebben az esetben az ár a gyártás legvégén az igények alapján változhat! 

 - nyitható ablakok + 50.000.-Ft-tól (ablakok számától függően)
- oldalról fedett terasz +100.000.- Ft-tól
- csavarozható úszótestek +100.000.- Ft
- burkolatok választásánál az alapanyag minőségétől függően lehet eltérés
- 3m-es leszúró karók 15.000.- Ft / db